Noteer hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Woning verkopen?

Een heerlijke woondroom - UITVERKOCHT

“Residentie Heerlijkheid” is een toepasselijke naam voor deze stijlvolle residentie die uitkijkt op de Leie boorden. Dit is de ideale plaats om tot rust te komen na een drukke werkdag.

Dit vastgoedproject wordt gekenmerkt door zijn aandacht voor functionaliteit, ruimte en comfort. Voor de afwerking van deze sleutel-op-de-deur appartementen worden dan ook enkel duurzame en kwaliteitsvolle materialen gebruikt. Wij nemen alvast de tijd om dit prachtige project met zijn vele mogelijkheden samen met u te doorlopen.

Met 6 ruime 2 en 1-slaapkamerappartementen biedt “Residentie Heerlijkheid” u alle kansen om uw woondromen te realiseren. De appartementen hebben een oppervlakte van 76 tot 88m² en beschikken over veel lichtinval, een prachtig uitzicht op de Leie en een terras of privatieve tuin.

Elk appartement beschikt over zijn eigen carport, autostaanplaats om ook hier volledig aan uw comfort tegemoet te komen.

Met de mooie natuurlijke omgeving, de vele wandel- en fietsroutes en de ligging dichtbij het centrum van Lauwe combineert u wonen, werk en ontspanning in de leefomgeving waar u van droomt.

PANDEN:

Bebouwing

Nummer

Aantal slaapkamers

Grondopp.

Bewoonbare opp.

Prijs

gesloten

1.1

2

88m²

83m²

verkocht

gesloten

2.2

2

87m²

87m²

verkocht

U kunt bij ons terecht voor

  • Verkoop van woningen, appartementen, bouwgronden, bedrijfsvastgoed
  • Waardebepalingen
  • Stedenbouwkundige documenten
  • Vastgoedprojecten

U kan 24u op 24u en 7 dagen op 7 bij ons terecht voor meer informatie en vrijblijvend vastgoedadvies.

Bel gerust voor een eerste vrijblijvende afspraak: 056/29.50.50 of mail naar info@maximmovastgoed.be

Woningen in de kijker

Panden slideshow