Gratis Schatting

Wat is de waarde van uw pand op de dag van vandaag?

Wenst u uw vastgoed te verkopen of te verhuren?

Twijfel niet ons te contacteren, wij schatten uw pand geheel gratis en geven u daarbij oprecht advies!

We kennen uw buurt en aan de hand van verschillende vergelijkingspunten uit de onmiddellijke omgeving kunnen we een eerlijke en realistische waarde op uw huis plakken. Uw huis is uniek. Dus als u gaat verkopen, wilt u een aanpak die daarbij past. Wanneer u met ons in zee gaat, bepalen we samen met u de slimste verkoopstrategie. We maken samen een commerciële en realistische prijsbepaling op basis van de waarde van uw huis.

De voordelen van een waardebepaling...

  • Weg met de twijfel

Twijfel je om je woning te verkopen of te verbouwen? Dan geeft een gratis schatting je meer inzicht in je budget. Wacht dus niet om een schatting te laten doen als je de knoop nog moet doorhakken. Het helpt je net de mogelijkheden op een rijtje te zetten en zorgt ervoor dat je straks niet voor verrassingen komt te staan, wat je beslissing ook mag zijn.

  • Correcte inschatting

Hoe je als eigenaar zeker kunt zijn dat we een juiste inschatting maken? Maximmo heeft jarenlange ervaring. Dat is net wat je nodig hebt om goed in te schatten wat je woning waard is op de huidige markt. Bovendien hebben we geen baat bij een oneerlijke waardebepaling. Sterker nog, het zou als een boemerang in ons gezicht terugkeren.

  • Gratis advies

Waar je bij andere vastgoedmakelaars soms veel geld neertelt voor een schatting, kost deze service niets bij Maximmo. We staan er immers op om advies te geven zonder bijkomende verplichtingen. Het is natuurlijk altijd leuk als de verkoop dan definitief aan de orde is, dat er nog eens aan ons gedacht wordt.

  • Gefundeerd verslag

Een waardebepaling van een woning is heel wat meer dan een euroteken met wat cijfertjes achter. Je krijgt een uitgebreid verslag met daarin een gedetailleerde beschrijving van de woning en een gedetailleerde berekening van de richtprijs. Een persoonlijk rapport wat eigenaars zeker appreciëren!

  • Persoonlijk gesprek

Een schattingsrapport is vrij technisch en bevat heel wat cijferwerk en moeilijke begrippen. Net daarom plannen we graag een persoonlijk gesprek in om onze bevindingen te overlopen. Het is dan ook het ideale moment om nog eventuele bijkomende vragen te beantwoorden.

Hoe beter de prijs, hoe meer bezichtigingen. En dat verhoogt uiteraard de kans op verkoop!

Maak nu een afspraak! Klik op "Contacteer ons" en vul het afspraakformulier in.