Noteer hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Woning verkopen?

Maximmo is een erkend vastgoedkantoor en is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed. Naast de strenge opleiding tot vastgoedmakelaar heeft de zaakvoerder, Maxime Braems, al jaren ervaring op het terrein in de regio. In die tijd leerde hij het reilen en zeilen van het vastgoed tot in de puntjes kennen. Van die ervaring kunt U, als klant, meegenieten.

Doordat de zaakvoerder klantgericht, service en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt en weet wat er leeft in de vastgoedwereld was een eigen vastgoedkantoor een logische volgende stap. Mede door de gedrevenheid is in januari 2012 Maximmo geboren.

MAXIMMO is gevestigd in de Menenstraat 41 te Lauwe en is hét makelaarskantoor voor Lauwe en de nabijgelegen gemeentes. We zijn een relatief klein kantoor en dat willen we bewust zo houden. Juist door onze bescheiden aanpak kunnen we elke klant de persoonlijke aandacht geven die ze verdient. We kennen onze klanten, weten wat ze willen en wat ze vooral niet willen. Uw wensen staan bij ons centraal. Van hieruit begint onze zoektocht.

We zijn thuis in Lauwe en omstreken. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze opleiding en ervaring kunnen we u een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voordelen en nadelen? Uiteindelijk bent u het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen.

Bel gerust voor een eerste vrijblijvende afspraak: 056/29.50.50 of mail naar info@maximmovastgoed.be

U kunt bij ons terecht voor

  • Verkoop van woningen, appartementen, bouwgronden, bedrijfsvastgoed
  • Waardebepalingen
  • Stedenbouwkundige documenten
  • Vastgoedprojecten

U kan 24u op 24u en 7 dagen op 7 bij ons terecht voor meer informatie en vrijblijvend vastgoedadvies.

Bel gerust voor een eerste vrijblijvende afspraak: 056/29.50.50 of mail naar info@maximmovastgoed.be

Woningen in de kijker

Panden slideshow