image slider
image slider
image slider
image slider
image slider


Welkom bij Maximmo, waar het maximum uit uw vastgoed wordt gehaald.Panden in de kijker

U wilt kopen?

U bent opzoek naar een nieuwe woning, maar weet niet waar u allemaal op moet letten? Wat betekend de EPC-score concreet? Welke andere kosten komen er bij kijken? Wat is de juist prijs voor een woning? Hierover vragen?

Ons aanbod

U wilt huren ?

Je bent opzoek naar je eerste eigen stekje? Of gewoon een plek om te wonen? Je wilt volledig genieten van de vrijheid die huren je biedt, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Welke documenten je nodig hebt? Contacteer ons?

Bekijk ons aanbod

U wilt verkopen?

U wilt uw eigendom verkopen? Ontdek op onze pagina 'uw pand verkopen' hoe wij precies te werk gaan of neem contact met ons op! Wij zorgen alvast voor een uitgebreide verstaanbare uitleg en gratis schatting! 

Uw pand verkopen

U wilt verhuren?

U wilt uw eigendom te verhuren? Ontdek op onze pagina 'uw pand verhuren' hoe wij precies te werk gaan. of neem contact met ons op! Wij zorgen alvast voor een zorgeloze verhuur en zoeken de gepaste huurder voor u!

Contacteer Maximmo

Hoeveel kost een schuldsaldoverzekering?

Een schuldsaldoverzekering afsluiten bij je lening is niet wettelijk verplicht. Het is wel slim als je je partner of erfgenamen wilt beschermen. In vele gevallen is het trouwens een voorwaarde om van een (nog) betere rentevoet te genieten. De vraag die we ons vandaag stellen… Hoeveel kost zo’n schuldsaldoverzekering (SSV)?
Lees meer

Tegelijk kopen en verkopen: denk goed na voor je eraan begint

Een nieuwe levensfase, een nieuwe woning! Een klein appartement wordt een groter exemplaar en bij kinderen volgt een huis met tuin. Wie weet brengt een nieuwe job tussendoor een verhuis met zich mee, en is op latere leeftijd een appartement niet handig? Op een nieuwe aankoop volgt de verkoop van je oude woning. Hoe coördineer je dat?
Lees meer

De ‘Hoera, we gaan samenwonen!’-checklist

image slider