image slider
image slider
image slider
image slider
image slider


Welkom bij Maximmo, waar het maximum uit uw vastgoed wordt gehaald.Panden in de kijker

U wilt kopen?

U bent opzoek naar een nieuwe woning, maar weet niet waar u allemaal op moet letten? Wat betekend de EPC-score concreet? Welke andere kosten komen er bij kijken? Wat is de juist prijs voor een woning? Hierover vragen?

Ons aanbod

U wilt huren ?

Je bent opzoek naar je eerste eigen stekje? Of gewoon een plek om te wonen? Je wilt volledig genieten van de vrijheid die huren je biedt, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Welke documenten je nodig hebt? Contacteer ons?

Bekijk ons aanbod

U wilt verkopen?

U wilt uw eigendom verkopen? Ontdek op onze pagina 'uw pand verkopen' hoe wij precies te werk gaan of neem contact met ons op! Wij zorgen alvast voor een uitgebreide verstaanbare uitleg en gratis schatting! 

Uw pand verkopen

U wilt verhuren?

U wilt uw eigendom te verhuren? Ontdek op onze pagina 'uw pand verhuren' hoe wij precies te werk gaan. of neem contact met ons op! Wij zorgen alvast voor een zorgeloze verhuur en zoeken de gepaste huurder voor u!

Contacteer Maximmo

De voor- en nadelen van een veranda

Heel wat Belgen breiden hun woning op een bepaald moment uit met een veranda. Vroeger was het vooral een manier om in het voor- en najaar wat extra van de tuin te kunnen genieten, vandaag is een veranda echter een volwaardige woonuitbreiding waar je het hele jaar door wat aan hebt. Wij zetten de voor- en nadelen even op een rijtje.
Lees meer

Asbestattest verplicht vanaf 23 november 2022: dit moet je weten

Asbest: een populaire stof die decennialang op allerhande manieren in bouwmaterialen verwerkt werd. Asbest bleek echter gezondheidsrisico’s met zich mee te brengen en is al een hele tijd verboden. Toch zit er nog veel asbest in onze woningen en daarom komt er een bijkomend attest bij de verkoop van je woning. Vanaf 23 november 2022 wordt het namelijk verplicht om een asbestattest voor te leggen bij de verkoop van een woning die gebouwd werd voor 2001. Op die manier wil de Vlaamse regering asbest inventariseren, renovaties veiliger maken en Vlamingen stimuleren om asbest te verwijderen.
Lees meer

Wat betekent vruchtgebruik op een woning?

Steeds minder koppels stappen in het huwelijksbootje, want als wettelijk samenwonenden geniet je van bijna dezelfde rechten als gehuwden. Maar wat als je relatie op de klippen loopt? Of je partner plots sterft? Hoe zit het dan met het zogenoemde ‘vruchtgebruik’? Je bent nog jong en je wilt geen klassiek huwelijk. Of je bent gescheiden en wilt niet opnieuw trouwen. Redenen genoeg om niet in het huwelijksbootje te stappen maar gewoon samen te wonen. En daar is helemaal niets mis mee, tot er jou of je partner iets overkomt. Want als feitelijk samenwonende, blijf je vaak met lege handen achter. Als je dat niet wil, dan is trouwen misschien wel de beste oplossing. Al kun je natuurlijk ook kiezen om je in het gemeentehuis te laten registreren als wettelijk samenwonenden.
Lees meer

Hoeveel kost een schuldsaldoverzekering?

Een schuldsaldoverzekering afsluiten bij je lening is niet wettelijk verplicht. Het is wel slim als je je partner of erfgenamen wilt beschermen. In vele gevallen is het trouwens een voorwaarde om van een (nog) betere rentevoet te genieten. De vraag die we ons vandaag stellen… Hoeveel kost zo’n schuldsaldoverzekering (SSV)?
Lees meer
image slider