Nieuws

22-06-2020
Een woning kopen om te verhuren: waar moet je op letten?
De vraag naar huurwoningen blijft stijgen. Als je een centje wilt bijverdienen, is investeren in vastgoed altijd een goed idee. Wil je een pand kopen om te verhuren? Dan zijn er heel wat dingen om rekening mee te houden. Hoe haal je er het meeste rendement uit? Welk type woning schaf je het best aan? Wat zijn de gevolgen op financieel en fiscaal vlak? In dit artikel beantwoorden we al je vragen.
10-06-2020
6 dingen in huis die je moet nakijken bij een bezichtiging
Een (af)wasmachine, toilet, kranen en douches gebruik je quasi elke dag. Op tijd problemen opmerken aan je sanitair is daarom belangrijk. Zo word je niet verrast door een plots hoge waterrekening. En een goed nazicht, dat gebeurt al tijdens de huizenjacht! We lijsten de 6 vaakst voorgekomen problemen even op.
02-06-2020
Tuintrends 2020: zo is jouw tuin klaar voor de zomer!
Die heerlijk warme zomerdagen en -avonden komen er weer aan, en jij wilt daar natuurlijk van genieten in je eigen tuin. Maar de tuintrends van 2020, hoe zien die er eigenlijk uit? Dankzij deze handige tips is je tuin deze zomer helemaal mee met de nieuwste trends. Alvast een tipje van de sluier: de sleutelwoorden zijn ontspanning en ecologie!