Nieuws

26-10-2020
Een te renoveren woning kopen: hoe weet je of het de moeite waard is?
De gemiddelde Belg heeft een baksteen in de maag. De klassieke droom? Een lapje grond kopen en daar een prachtwoning op plaatsen. Maar de wereld is veranderd. In ons volgebouwd landje vinden we net heel wat bestaande woningen met potentieel. Maar hoe onderscheid je een woning met mogelijkheden van een krot dat klaar is voor de sloop? Wij zochten het uit.
19-10-2020
8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn.
We dromen allemaal wel eens van een groot kasteel met een gigantisch zwembad, een golfterrein en 9 slaapkamers om heel de familie uit te nodigen, toch? En eigenlijk is het, los van het gevoel dat je vaak door televisieseries hebt, helemaal niet nodig om in zo’n gigantisch pand te wonen. Kleine huisjes en appartementen zijn immers veel leuker. Deze 8 redenen helpen je wel over de streep!
28-09-2020
Je woning door meerdere makelaars tegelijk te koop stellen: kan dat?
Je wilt je huis, grond of appartement te koop zetten? Gelukkig heb je verschillende opties om je woning te verkopen: je kan de klus volledig zelf voor je rekening nemen, of een makelaar of notaris de verkoop laten regelen. Stel dat je de verkoop zo snel mogelijk achter de rug wil hebben, kan je dan ook meerdere makelaars tegelijk de opdracht toevertrouwen? Het antwoord is ja, maar je moet wel rekening houden met het type contract dat je met de makelaars afsluit.