Hier begint uw verhuis

MAXIMMO focust zich op de bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentiƫle woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in West-Vlaanderen. Onze hoogopgeleide en getrainde medewerkers garanderen u een professionele dienstverlening, gebruik makend van een jarenlang uitgebouwd netwerk.

En er is meer ...

Met een brede waaier aan makelaarsdiensten is MAXIMMO uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends. We doen dit op een proactieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging!

MAXIMMO is ontstaan in 2012 in de Menenstraat te Lauwe. Het kantoor MAXIMMO werd opgericht door Maxime met toen ruim 4 jaar ervaring op zijn teller. MAXIMMO was het eerste vastgoedkantoor die is opgericht in Lauwe. Na een ruime periode van 7 jaar was het tijd voor een nieuw hoofdstuk en een betere commerciƫle ligging. Daarom besloten wij ons kantoor te verhuizen naar Lauweplaats.

In 2017 verhuisde Maximmo naar het hartje van Lauwe, namelijk de Lauweplaats. Met de nieuwe ligging en faciliteit van parkeren is er geen reden meer om ons een bezoekje te brengen te onze kantoren te centrum Lauwe. U bent steeds welkom voor een kopje koffie en leuke kennismaking.