U overweegt uw eigendom te verkopen?

Indien u overweegt om uw villa, huis, appartement, opbrengsteigendom, garage of grond te verkopen, heeft u wellicht heel wat vragen over hoe dit proces in zijn werk gaat. MAXIMMO wil je graag op een persoonlijke en professionele manier begeleiden in dit proces. Hieronder zetten we de belangrijkste stappen op een rijtje:


U heeft beslist om uw eigendom te verkopen. Dit is een grote stap waarbij we u graag begeleiden van A tot Z.

Nadat u heeft beslist om uw eigendom te verkopen, maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw verwachtingen en wensen. Welke meerwaarde MAXIMMO kan bieden en hoe gaan we te werk? Dat bespreken we graag met u tijdens een lekker kopje koffie.

Tijdens een uitgebreid plaatsbezoek wordt er een vrijblijvende schatting gemaakt van uw eigendom. Om een correcte en realistische schatting te verkrijgen, wordt er rekening gehouden met verschillende factoren zoals het aanbod van de huidige markt, ligging, oppervlakte, staat, afwerkingsgraad... Deze schatting is gratis en volledig vrijblijvend.


Van zodra u de verkoop van uw eigendom toevertrouwt aan MAXIMMO, starten we met het samenstellen van uw dossier. Alle nodige en wettelijke documenten worden voor u opgevraagd (bodemattest, energieprestatiecertificaat, stedenbouwkundige inlichtingen…) zodat u zich niet moet bezighouden met enig papierwerk.

U heeft tijdens het verkoopproces slechts 1 aanspreekpunt. MAXIMMO staat in voor de persoonlijke opvolging van uw dossier. Wij zullen op een transparante manier communiceren en systematisch feedback geven. Dankzij onze eigenaars login kan u 24/24 en 7op7 op de voet volgen wat er gebeurd met uw eigendom. Zo kan u als eigenaar opvolgen hoeveel potentiële kopers uw woning virtueel bezocht hebben, het aantal personen die uw woning heeft gezien op onze website, de inkomende telefoongesprekken, mails, enz. Wij begeleiden u tijdens de verkoop van A tot Z. Wij zijn steeds telefonisch of per mail bereiken 7 op 7.


Om uw pand visueel sterk in beeld te brengen, nemen wij steeds professionele foto’s van uw eigendom zodat de positieve punten van uw eigendom extra in de verf gezet worden. Daarnaast maken wij een 3D scan van uw woning, zodanig wij een unieke 3D voorstelling en virtueel bezoek kunnen aanbieden aan onze potentiële klanten. Deze unieke service wordt u gratis aangeboden. Dit zorgt ervoor dat wij meer succesvolle bezoeken realiseren en minder tijd verliezen.

Na het nemen van de foto’s, starten we met de publiciteit. Uw eigendom wordt via verschillende kanalen in de markt geplaatst. Wij plaatsen publiciteitsborden, adverteren online op verschillende vastgoed websites, sociale media's en sturen gerichte mails naar ons klantenbestand…

Zodra er een bod wordt uitgebracht, zullen wij dit bod met u bespreken en onderhandelen met de kandidaat-koper indien nodig. Naast een correcte prijs zijn er nog verschillende andere aspecten waar we eventueel rekening mee dienen te houden zoals bijvoorbeeld een opschortende voorwaarde. Zodra de onderhandelingen zijn afgerond en we een geschikte koper hebben gevonden, starten we met het opmaken van een waterdichte verkoopovereenkomst zodat u zorgeloos kan ondertekenen. Wij proberen altijd het MAXIMUM uit uw vastgoed te halen!

Om het dossier volledig af te ronden, dient u nog de authentieke akte te ondertekenen bij de notaris. MAXIMMO zal u ook begeleiden tijdens deze laatste fase van de verkoop. Wij zijn aanwezig op het moment van akte en zullen zelf de meterstanden voor u overzetten.

MAXIMMO blijft ook na de verkoop van uw eigendom ter beschikking. U kan steeds bij ons terecht met al uw vragen, feedback of voor een gezellige babbel.

Wij werken steeds onder het motto: GEEN VERKOOP = GEEN KOSTENGelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.