slider image

Administrative duizendpoot met passie voor marketing

Om onze ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar een administratief bediende met een passie voor marketing voor ons hoofdkantoor te Lauwe.

MAXIMMO is op vandaag het vastgoedkantoor in Lauwe en omstreken. Ons kleur mag dan wel fluo groen zijn van kleur, wij zijn geen groentjes in ons vak. Met meer dan 30 jaar ervaring in ons vak is ons gedreven team vastgoedmakelaars elke dag aan de slag om hun klanten de klik met hun nieuwe thuis te bezorgen.

Voor ons hoofdkantoor te Lauwe zijn we op zoek naar versterking. We kijken uit naar iemand die ondersteuning zal bieden aan het management om de administratie in goede banen te leiden. Beschik je over een passie voor marketing en heb je oog voor detail? Dan heb je alvast een streepje voor!

HET IDEALE PROFIEL VOOR DEZE JOB?

• Is een administratieve duizendpoot met organisatietalent

• Is iemand met een sterk strategisch en coördinerend vermogen

• Heeft een passie voor vastgoed, marketing en social media

• Neemt initiatief en werkt proactief

• Heeft kennis van Microsoft Office en Outlook, Photoshop

• Beheerst Nederlands & Frans, zowel mondeling als schriftelijk

• Beschikt over een groot doorzettingsvermogen en is optimistisch ingesteld

• Heeft een flinke dosis teamspirit

• Is flexibel en springt bij waar nodig

• Is in het bezit van een rijbewijs B

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Samen met het management vorm je een hecht team. Als administratief bediende ben je een echte teamplayer en ondersteun je de collega’s bij hun dagelijkse takenpakket. Dankzij jouw inzet en structuur draait het kantoor op volle toeren.

Je bundelt de vragen en problemen m.b.t. de worktools van jouw collega’s en zorgt ervoor dat deze bij de juiste persoon of de juiste externe partner terecht komen. Je ziet er bovendien op toe dat iedereen gehoord wordt en tijdig een oplossing aangeboden krijgt.

Daarenboven bied je ondersteuning aan voor de marketing. Je helpt onder meer bij de organisatie van interne en externe publiciteit, je volgt onze social media op de voet en maakt ook zelf originele posts.

WAT BIEDEN WIJ?

MAXIMMO biedt jou een boeiende functie, met heel wat afwisseling. Daarnaast krijg je ook heel wat ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een jong en ambitieus bedrijf. We zorgen ervoor dat er een leuke sfeer aanwezig met de mogelijkheid zowel op persoonlijk als professioneel vlak, te groeien en ontwikkelen.

 

Is deze vacature exact wat je zoekt? Neem dan snel even contact op met Maxime Braems via maxime@maximmovastgoed.be, of op het nummer 056 29 50 50.

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.