U overweegt om uw villa, huis, appartement of garage te verhuren?

Dan vindt u het vast van groot belang dat er een geschikte kandidaat-huurder wordt gevonden die zorg draagt voor uw eigendom en correct betaalt. MAXIMMO wil je graag op een persoonlijke en professionele manier begeleiden in dit proces. Hieronder zetten we de belangrijkste stappen op een rijtje:

U heeft beslist om uw eigendom te verhuren. Dit is een grote stap waarbij we u graag begeleiden. Het is van groot belang dat er een goede en solvabele huurder voor uw eigendom wordt gevonden.

Daarom maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw verwachtingen en wensen. Welke meerwaarde MAXIMMO kan bieden en hoe gaan we te werk? Dat bespreken we graag met u tijdens een lekker kopje koffie.

Tijdens ons plaatsbezoek wordt er een vrijblijvende schatting van de huurprijs van uw eigendom gemaakt. Om een correcte en realistische huurprijs te verkrijgen, wordt er rekening gehouden met verschillende factoren zoals het aanbod van de huidige markt, ligging, oppervlakte, staat, afwerkingsgraad ... Deze schatting is gratis en volledig vrijblijvend.

Van zodra u beslist heeft om met MAXIMMO in zee te gaan voor de verhuur van uw eigendom zullen wij van start gaan met de opmaak van het dossier. Indien er bijvoorbeeld nog geen EPC aanwezig zou zijn, dan zorgen wij hiervoor zodat u volledig ontlast wordt van alle administratieve taken.

Om uw pand visueel sterk in beeld te brengen, nemen wij steeds professionele foto’s waarbij we de positieve punten van uw eigendom extra in de verf kunnen zetten. Na het nemen van de foto’s starten we met de publiciteit. Uw eigendom wordt via verschillende kanalen op de markt geplaatst. Wij plaatsen een publiciteitsbord, adverteren online op verschillende vastgoed websites, sturen gerichte mails naar een vast klantenbestand ...


Indien er zich verschillende kandidaat-huurders aanbieden, gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor uw eigendom. Kandidaten worden grondig gescreend en er wordt nagegaan of deze solvabel zijn om het pand te huren. Zodra er een geschikte kandidaat is gevonden, zitten we samen voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Indien wij de goedkeuring ontvangen van de eigenaars starten we met het opmaken van een waterdicht huurcontract dat voldoet aan de laatste wetgeving.

Om het dossier volledig af te ronden, dient er nog een plaatsbeschrijving opgemaakt te worden. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de verhuur. De plaatsbeschrijving is een document waarin wordt opgenomen wat de staat van het onroerend goed is, alvorens de nieuwe huurder er intrekt. Deze wordt opgemaakt door een extern bedrijf door ons aangesteld, zo verkrijgen we een objectieve en onafhankelijke beschrijving van de eigendom om eventuele schade later te verhalen op de huurder.

MAXIMMO zorgt ook voor de sleuteloverdracht zodat de huurder zijn intrede kan nemen in het pand. Wij noteren en zetten de meterstanden over naar de nieuwe bewoonster, zodoende u ontlast wordt van al deze taken. Ook na de verhuur van uw eigendom blijven wij ter uwe beschikking. U kan steeds bij ons terecht met al uw vragen, feedback of voor een gezellige babbel.

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.